Grab Benefits

Apa itu GrabBenefits?

Kami faham, untuk jalan dengan yakin bersama kami, aspek kesejahteraan anda perlu diberikan keutamaan dengan sebaiknya. Ini termasuk kesejahteraan dari segi perlindungan jika berlaku kemalangan, keselamatan sosial, keselesaan kewangan, penjagaan kos operasi, malah pembangunan diri.

3 kumpulan manfaat GrabBenefits tersedia untuk memberi anda lebih keyakinan untuk bersama Grab.

Perlindungan

Perlindungan kemalangan peribadi percuma atau bercaj untuk anda dan ahli keluarga anda. Kemudahan mencarum KWSP (tambahan 10% oleh Grab bagi yang layak) dan PERKESO.

Penjimatan

Jimat kos harian dengan diskaun untuk petrol, barangan keperluan, pembaikan kereta dan banyak lagi! Guna Shop Now, Pay Later (Beli Dahulu, Bayar Kemudian) untuk lebih fleksibiliti.

Akademi

Tingkatkan kemahiran anda dengan kursus-kursus seperti latihan celik digital (Microsoft), latihan celik kewangan (Standard Chartered) dan banyak lagi, secara percuma.

Ganjaran ekslusif untuk rakan-penghantar Grab.
Tingkatkan pencapaian anda untuk lebih penjimatan!

Perlindungan berganda semasa dan selepas menghantar

Tawaran GrabBenefits

Faedah eksklusif untuk rakan kongsi kami. 
Naik Level dengan kami untuk lebih penjimatan!

Capai peringkat anda setiap bulan berdasarkan prestasi pemanduan/penghantaran anda pada bulan sebelumnya: Member, Silver, Gold dan Platinum!

GrabInsure untuk Rakan-Penghantar

Dwi-perlindungan untuk risiko ketika dan selepas bekerja

Selalu risau dengan risiko kemalangan ketika membuat penghantaran? Bagaimana anda boleh pastikan keselamatan anda lebih terjamin? Sebagai Rakan-Penghantar, anda bukan sahaja dilindungi bukan satu, tetapi dua polisi insurans!

Grab Partner Pit Stop

Isi semula tenaga untuk perjalanan anda.

Dapatkan Nescafe
atau Teh Tarik
PERCUMA

Dalam kesibukan harian, Grab menggalakkan anda untuk berehat jika perlu. Kesihatan anda merupakan aset paling penting milik anda. Jangan abaikan diri dan keperluan tubuh badan semasa memandu.

Roda Rezeki

Raikan pencapaian anda

Tebus Perjalanan
dengan Ganjaran

Lengkapkan perjalanan dan pencapaian untuk terima cenderamata dari program Roda Rezeki.

Grab Finance

Menjadikan matlamat kewangan anda mudah dicapai

Program Kami

GrabFinance ingin menjadikan perkhidmatan kewangan lebih mudah untuk anda – Rakan Grab kami. Kami menawarkan pengalaman pembiayaan yang lancar, supaya anda dapat meningkatkan pendapatan dan menikmati pilihan yang lebih baik dalam hidup.